Je bekijkt de reis...

Australië
a
A
25 december 2014 11:21 | Door: margreet ron rik en anne
merry christmas for you all! xxx
25 december 2014 11:31 | Door: Peter en Nell
Heerlijk om weer op de hoogte te zijn van jullie belevenissen. Ik heb nog steeds een beetje problemen met het terugrekenen van de tijd.
Het is hier 25.12 11.30 uur en bij jullie als wij het goed berekenen 25.12 21.30 uur. Jullie aan de wijn en wij aan de koffie. Bij ons was het vanmorgen nog noodweer, veel regen en wind maar nu schijnt de zon en er schijnt sneeuw in de lucht te zitten.
Vanmiddag uitgenodigd bij K+J. Gisteren heel gezellig bij A+A samen geweest. Alhoewel Peter met een dikke bacterien in bed ligt.
Voor jullie slaap lekker voor strakjes en een fijne verjaardag morgen.
Heel veel dikke knuffels
25 december 2014 11:52 | Door: Cisca, Willem en Bianca
Wat een mooie verhalen lees ik hier en wat genieten jullie er van. Vanuit een regenachtig Zaandam wensen wij jullie hele fijne kerstfagen toe, ook al is het kerstgevoel bij 30 graden wat minder hihi. Tineke, een hele fijne en mooie verjaardag morgen en wij nemen een borrel op jou.
25 december 2014 13:55 | Door: eric
het is weer geweldig om zo alle verslagen te volgen,er is inderdaad wat regen op komst bij jullie maar de temperatuur blijft wel lekker.hier komen ook weersveranderingen op komst.na kerst gaat de temperatuur hier naar om het vriespunt en vanaf zaterdag verandert nederland in een waar sneeuwparadijs en krijgen we een dik pak sneeuw.vanaf hier nog een vrolijke kerstgroet en voor morgen een gezellige verjaardag voor Tineke XXX
25 december 2014 14:00 | Door: Ada en Aldert
Wij willen beslist niet de laatste zijn dus zijn we te vroeg met de de beste wensen vanwege je verjaardag Tineke. We hebben vandaag gezien dat het over twee uurtjes al morgen is, vandaar. Groeten aan iedereen.